Ota yhteyttä

Kaivutyöt

Kaivutyöt omalla kalustolla

Meille on tärkeää, että saamme hoidettua putkitöiden vaatimat kaivutyöt varmasti ja oikea-aikaisesti. Oma kalustomme ja maanrakennustaitoinen tiimimme auttaa varmistamaan palvelun saatavuuden.

Oma kaivukalusto tuo ketteryyttä tekemiseen

Tyypillisiä kohteita kaivutöille ovat: kaivojen ja viemärien uusimiset, tonttivesijohtojen ja viemäreiden uusimiset, maan alla kulkevien lämpöjohtojen ja kaukolämpöputkien uusiminen. Oma kalusto auttaa myös esimerkiksi vikakorjauksissa, sillä saamme nopeasti paikannettua ja paljastettua esimerkiksi maan alla vuotavat putket. Palvelemme yhteisillä työmailla myös muiden urakoitsijoiden kaivutarpeissa.

Putkityöt vaativat usein kaivutöitä

Käytännössä kaikki maan alla olevat putkistot vaativat kaivutöitä, ennen kuin niihin päästään käsiksi. Putkitöiden kannalta välttämättömiä kaivutöitä ovat kanaalien kaivut, pohjatyön tasaukset ja täytöt, lisäksi myös muut maanrakennustyöt ja pihatyöt ovat projekteja, jotka kannattaa toteuttaa samalla tekniikkaan liittyvien kaivutöiden kanssa.

Isot ja pienet talotekniikan työt korjausrakentamiseen sekä uudishankkeisiin yhdestä osoitteesta. Palvelemme sinua kaikissa talotekniikan tarpeissasi.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme