Ota yhteyttä

Vika­korjaukset

Vika­korjaukset nopeasti ja ketterästi

Aina kaikki ei mene suunnitellusti. Hoidamme nopeita liikkeitä vaativat asennukset ja vikakorjaukset ammattitaidolla ja asiaankuuluvalla ripeydellä. Ota meihin yhteyttä, niin lähetämme huoltoautomme paikalle.

Nykyaikaiset työvälineet ja yleisimmät hanamallit aina mukana

Teemme asiakaskäynnit hyvin varustelluilla huoltoautoilla ja nykyaikaisilla työvälineillä. Huoltoautoissa on yleisimpiin vesikalusteisiin tarvittavat tiivisteet ja korjausosat. Pidämme autoissamme myös yleisimpiä hanamalleja, jolloin saamme esimerkiksi hanan uusittua samalla käynnillä, jos hanaa ei pystytä korjaamaan. Vaihdamme myös lämmönjakohuoneen vialliset pumput, venttiilit ja tarvittavat putket.

Tilaukset puhelimitse tai sähköpostilla

Voit tilata korjaukset suoraan puhelimitse tai sähköpostilla. Jos tilaat vikakorjauksen sähköpostilla tai muulla viestillä, liitä mahdollisuuksien mukaan kuva korjattavasta laitteesta, jotta osaamme varautua oikealla määrällä oikeita varaosia. Tällä tavalla huolto ja vikakorjauskäynneistä tulee nopeampia ja asiakkaalle edullisempia. Isoimmista vikakorjauksista voimme antaa sinulle paikan päällä käydessämme korjausarvion tai kokonaistarjouksen.

Hyvät tukkurit takaavat kattavan valikoiman ja hyvän saatavuuden

Emme pysty pitämään koko putkivalikoimaa mukana huoltoautoissamme ja siksi kaikki yleisimmät LVI tukkurit ovat tavarantoimittajiamme. Mikäli tarviketta ei löydy huoltoautosta, haemme sen aina lähimmästä LVI-tukusta.

Isot ja pienet talotekniikan työt korjausrakentamiseen sekä uudishankkeisiin yhdestä osoitteesta. Palvelemme sinua kaikissa talotekniikan tarpeissasi.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme