Ota yhteyttä

Lämmitys­järjestelmät

Lämmitys­järjestelmien kunnostukset, muutokset ja korjaukset

Teemme lämmitysjärjestelmien kunnostuksia, muutoksia ja korjauksia kaikenlaisiin rakennuksiin. Tyypillisin kohteemme on asuinkerrostalo, mutta toimimme sujuvasti myös toimitiloissa ja pienemmissä kiinteistöissä.

Lämmityspaketteihin liittyvät muutos-, kunnostus- ja huoltotyöt

Toteutamme vankalla ammattitaidolla ja kokemuksen tuomalla rutiinilla lämmönvaihtimen uusimiset (lämmityspaketin uusiminen), sekä lämmitysjärjestelmän tasapainotukset ja säädön. Lisäksi voit antaa hoidettavaksemme järjestelmän tasapainotukseen usein liittyvät patteriventtiilien, termostaattien ja linjaventtiilien uusimiset. Teemme lämmitykseen myös muutoksia, jossa öljylämmitys korvataan vaihtoehtoisella energianlähteellä.

Kaukolämpöurakat ja kaivutyöt

Toteutamme myös kaukolämmitykseen liittyviä projekteja. Kauttamme hoituu kaukolämpöputkien korjaukset ja asennukset sekä lämmönvaihtimien asennukset ja uusimiset. Hoidamme myös kaukolämpötöiden vaatimat kaivutyöt omalla kalustolla. Oma kaivinkone ja kuljetuskalusto tuovat joustavuutta tekemiseen ja pystymme varmistamaan töiden saumattoman etenemisen muiden toimijoiden aikatauluista riippumatta.

Lämmitys­järjestelmien palvelut

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme