Ota yhteyttä

Lämmön­vaihtimet

Lämmön­vaihdinten ja lämmönjako­keskusten vaihdot

Toteutamme lämmönjakokeskusten ja lämmönsiirtimien vaihdot varmasti ja kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Teemme aina tarvittavat energialaitoksen tarkastukset kohteessa. Meillä on Helenin kanssa voimassa oleva urakointiyrityksen yhteistyösopimus ja sen myötä Helenin myöntämät omatarkastusluvat lämpölaitteistojen asennuksille Helsingin alueella.

Sopimuksen mukaan, avaimet käteen periaatteella

Suoritamme lämmönjakokeskusten vaihdot aina sopimuksen mukaan. Lämmönjakokeskus tai vaihdin voidaan uusia tilaajan toimittamien suunnitelmien mukaisesti. Toteutamme projekteja myös ”avaimet käteen” periaatteella, jolloin hoidamme myös tarvittavan suunnittelun sekä luvat ja muut käytännön järjestelyt.

Vaihdamme ja asennamme myös kaukojäähdytyksen siirtimet ja keskukset, sekä hoidamme näihin vaadittavat tarkastukset. Saat meiltä myös keskuksiin liittyvät pumppujen ja venttiilien korjaukset. Teemme myös keskusten säätötöitä ja lämmityskäyrien sekä laitteiston hienosäätöä ja optimointia.

Isot ja pienet talotekniikan työt korjausrakentamiseen sekä uudishankkeisiin yhdestä osoitteesta. Palvelemme sinua kaikissa talotekniikan tarpeissasi.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme