Ota yhteyttä

Öljy- ja kaasu­polttimet

Öljy- ja kaasu­poltinten vaihdot, huollot ja säädöt

Toteutamme öljy- ja kaasupoltinten vaihtoja ja huoltotöitä. Suoritamme poltintöihin liittyvät savukaasumittaukset ja voimme samalla käynnillä tehdä tarvittavat huollot ja säädöt polttimeen. Öljylämmityslaitteistoihin liittyvät työt ja kaasun parissa tehtävät työt ovat luvanvaraisia ja ne ovat lain mukaan säädeltyjä.

Yrityksellämme on Tukesin myöntämän pätevyydet:

  • Öljylämmityslaitteistojen asennusliike A-luokka
  • Kaasuasennusliike C-luokka
  • Muovisten maakaasuputkien asennustyöt

 

Poltinten vuosihuollot myös sopimuksella

Teemme myös poltinten vuosihuoltoja. Tarjoamme vuosihuoltoon jatkuvia sopimuksia, jolloin huolehdimme muistamisen asiakkaan puolesta, ja vastaamme määräysten mukaisten huoltojen toteutumisesta. Huolto tehdään usein syksyisin lämmityskauden alussa. Samalla käynnillä järjestelmä tarkastetaan ja varmistetaan lämmitysjärjestelmän toimivuus.

Öljysäiliöiden vaihdot ja tarkastukset

Saat meiltä myös öljysäiliöihin liittyvät työt ja tarkastukset. Suoritamme säiliöiden vaihtoja ja purkuja. Säiliöiden uusimisessa meitä auttaa oma kaivukalusto, jonka saamme paikalle joustavasti.  Teemme maksuttoman hinta-arvion tai annamme tarjouksen polttimien vaihdoista, öljysäiliöiden vaihdoista ja muista lämmitysjärjestelmään liittyvistä toimenpiteistä.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme