Ota yhteyttä

Patteri­venttiilien ja termos­taattien vaihto

Patteriventtiilin ja termostaatin vaihto

Asennamme kaikkien valmistajien patteriventtiilit ja linjasäätöventtiilit sekä termostaatit asiantuntemuksen ja vankan kokemuksen tuomalla rutiinilla.

Patteriventtiilit ja termostaatit ovat tärkeitä lämmitysjärjestelmän toiminnalle

Patteriventtiili ja termostaatti ovat kaksi eri asiaa ja molemmat ovat tärkeitä lämmitysjärjestelmän toiminnalle. Patteriventtiilillä säädetään patterissa kiertävän veden enimmäismäärää. Termostaatti on näkyvä osa, joka säätää aktiivisesti patterissa kiertävän veden määrää. Huoneen ollessa kylmä, termostaatti päästää enemmän vettä läpi ja lämmön noustessa virtaus vähenee. Termostaattien tekninen käyttöikä on 20-30 vuotta.

Uusitaan usein muiden lämmitysjärjestelmän huoltojen ja säätöjen yhteydessä

Patteriventtiilien ja termostaattien uusimien tehdään usein samalla, kun rakennuksen lämmitysjärjestelmää säädetään muutenkin. Yksittäinen patteriventtiili säätää patterissa kulkevan veden määrää. Linjaventtiili on lämmitysjohtojen runkolinjassa oleva venttiili, joka säätää runkoa, johon on kytketty useita pattereita. Venttiilien ja termostaattien vaihto tehdään yleensä kesäkaudella, kun lämmitysverkostoa ei tarvita asuntojen lämmittämiseen. Venttiilien vaihto viimeistellään järjestelmän tasapainotuksella.

Isot ja pienet talotekniikan työt korjausrakentamiseen sekä uudishankkeisiin yhdestä osoitteesta. Palvelemme sinua kaikissa talotekniikan tarpeissasi.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme