Ota yhteyttä

Putki­remontit

Putkiremontit luotettavasti ja vaivattomasti

Toimimme putkiremonteissa luotettavana kumppaninasi. Kanssamme solmit yhteistyön, jonka päämäärät ovat yhteiset. Haluamme ottaa vastuuta, jotta projekti olisi muille sen osapuolille mahdollisimman helppo ja vaivaton. Hoidamme KVV-vastaavan roolin ja toteutamme talotekniikan projektit laaja-alaisesti sillä ajatuksella, että sinun ei tarvitse kääntyä useampien toimijoiden puoleen.

Putkiremonttia hybridinä viemäreitä uusimalla ja sukittamalla

Putkiremontissa uusitaan tyypillisesti vähintään vesijohtoja ja viemäreitä. Monesti hankkeeseen liittyy myös lämmitysjärjestelmiin sekä ilmanvaihtoon liittyviä muutoksia. Sovitamme yhteen putkien uusimisen ja sukituksen. Putkiremontissa viemärien korjaaminen tehdään usein käyttämällä hybridimenetelmää, jolloin viemärit uusitaan sieltä, missä se on mahdollista ja järkevää. Sukituksia tehdään tyypillisesti silloin, kun viemärit ovat vaikeita uusia, jos ne ovat esimerkiksi kantavien rakenteiden alla.

Putkiremontteja rutiinilla

Omaamme pitkän kokemuksen putkiremonttien tekemisestä. Kokemus tuo varmuutta työhömme ja minimoi ikävien yllätysten mahdollisuuden. Toiston ja ammattitaidon tuoma rutiini ei kuitenkaan tarkoita sitä, että haluamme juuttua paikoillemme. Päämäärämme on kehittyä jatkuvasti ammattilaisina alan viimeisimpien vaatimusten mukaisesti ja kehittää palveluamme kohti jatkuvasti parempaa asiakaskokemusta.

Tutustu tarkemmin putkiremontti­palveluihimme

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme