Ota yhteyttä

Rakennus­palvelut

Rakennuspalvelut taloyhtiöiden ja toimitilojen tarpeisiin Respect Projectilta

Respect Project on toteuttanut monipuolisia korjausrakentamisen hankkeita pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla vuodesta 2009 lähtien. Respect Project työllistää lähes 30 kokenutta ammattilaista, joista monet ovat tehneet pitkän uran riveissämme. Respect Project Oy on Respect Talotecin sisaryritys. Respect-yritysten tarkoitus on jatkuvasti nostaa rimaa rakennusalalla ja tarjota sinulle enemmän, helpommin ja kokonaisvaltaisemmin.

Toimitilasaneeraukset ja taloyhtiöiden remontit

Respect Project on se monipuolinen osaaja, joka palvelee sinua saumattomasti kaikissa korjausrakentamisen tarpeissasi, oli kyseessä sitten toimitilasaneeraustai taloyhtiön remontti. Respect Project toteuttaa kohteita pääurakoitsijana ja rakennusurakoitsijan roolissa, yhteistyössä luotettavien talotekniikkaosaajien kanssa.

KVR-urakassa Respect Project vastaa projektista

Respect Projectilta saa rakennuspalveluita myös KVR-urakointina. KVR-urakka on rakennuttajalle vaivattomampi tapa rakentaa, sillä vastuualueet ovat hyvin yksinkertaiset: KVR-urakassa Respect vastaa projektin suunnitelmista ja niihin liittyvistä toiminnoista. Respect Project järjestää KVR-urakassa myös kaikki tarvittavat muut työlajit ja varmistamme sujuvan yhteistoiminnan kaikkien urakoitsijoiden kesken.

Lue lisää Respect Projectin verkkosivuilta ja ota yhteyttä.

“Respect Project suunnitteli ja toteutti yrityksemme uusien toimitilojen saneerauksen. Tiukkaakin tiukempi aikataulu piti täydellisesti ja lopputulos on erinomainen. Kiitos Respect Project!”

Riku Rahikainen, toimialajohtaja
Smile Henkilöstöpalvelut