Ota yhteyttä

Ilmanvaihto

Ilmanvaihto­järjestelmien asennukset ja huoltotyöt

Ilmanvaihtojärjestelmiin liittyviin palveluihimme kuuluu ilmanvaihtokanavien ja -koneiden asennustyöt, kanavistojen nuohoukset sekä mittaus- ja säätöpalvelut. Olipa ilmanvaihtojärjestelmäsi mikä tahansa painovoimaisesta ilmanvaihdosta moderneihin lämmöntalteenottojärjestelmiin, meiltä löytyy siihen ratkaisu ja osaaminen.

Oikeaoppinen ilmanvaihto on terveellisen asumisen perusedellytys

Rakennuksen oikeaoppisella ilmanvaihdolla on tarkoitus saada aikaiseksi olosuhteet, joissa sisäilman laatu on kohdallaan ja käyttäjien vaatimalla tasolla. Jokaisessa rakennuksessa, olipa se sitten toimisto- tai asuinkiinteistö, tarvitsee olla toimiva ilmanvaihto. Hyvin toimiva ilmanvaihtojärjestelmä poistaa sisäilmasta liian kosteuden ja pitää sen raikkaana ja oikean lämpöisenä. Tämä on perusedellytys ihmisten terveydelle, eikä sitä ei voi liikaa korostaa. Toimiva ilmanvaihtojärjestelmä pidentää myös rakennuksen käyttöikää ja säästää käyttökustannuksia.

Ilmanvaihtojärjestelmien uusimiset, huollot ja korjaukset

Teemme ilmanvaihtojärjestelmien uusimiset vanhentuneisiin ja viallisisiin järjestelmiin, tai huollamme järjestelmän, jotta se toimii tarkemmin ja tehokkaammin. Käytämme kokemustamme ja ammattitaitoamme siihen, että ilmanvaihtojärjestelmäsi palvelee sinua pitkäikäisesti, moitteettomasti sekä turvallisesti.

Isot ja pienet talotekniikan työt korjausrakentamiseen sekä uudishankkeisiin yhdestä osoitteesta. Palvelemme sinua kaikissa talotekniikan tarpeissasi.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme