Ota yhteyttä

Jäähdytys

Älä hikoile jäähdytys­järjestelmiesi kanssa

Autamme sinua kaikissa jäähdytykseen ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä haasteissasi. Ammattitaitoisilta putkiasentajiltamme ja yhteistyökumppaneiltamme onnistuu tarpeisiisi soveltuvan järjestelmän asentaminen, käyttöönotto ja siihen liittyvät huoltotyöt tarkasti ja vaivattomasti.

Monipuolisia jäähdytysmenetelmiä

Jäähdytyksellä on tarkoitus pitää pitää tilojen lämpötilat käyttäjilleen miellyttävinä ulkolämpötilojen vaihteluista riippumatta. Jäähdytyksen tuottamiseksi tarvitaan käytössä olevien mahdollisuuksien mukaan joko lämpöpumppuja, kaukokylmää tai vaikka maalämpöön kytketty maalämpökaivo. Tuotettu jäähdytysteho siirretään putkistoja pitkin joko ilmanvaihdon viilennykseen, lattianviilennykseen tai paikallisiin jäähdytyskonvektoreihin.

Täyden palvelun jäähdytysurakointia

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja jäähdytysjärjestelmiin sekä järjestelmien huollot ja korjaukset. Säännöllisten huoltojen avulla ylläpidämme jäähdytysjärjestelmäsi oikean toimivuuden ja pidennämme sen käyttöikää. Hoidamme kokemuksen tuomalla varmuudella myös laajemmat jäähdytykseen liittyvät urakat.

Isot ja pienet talotekniikan työt korjausrakentamiseen sekä uudishankkeisiin yhdestä osoitteesta. Palvelemme sinua kaikissa talotekniikan tarpeissasi.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme