Ota yhteyttä

KVR-urakointi

KVR-urakassa me kannamme vastuun

Tarjoamme mielellämme talotekniikkaurakkanne myös KVR-mallilla, jolloin pääsemme parhaiten näyttämään osaamisemme ja kokonaisvaltaisen palvelutarjontamme hyödyt aukeavat sinulle koko laajuudessaan.

Sinä määrität tarpeen, me hoidamme kaiken muun

KVR-urakoinnilla tarkoitetaan kokonaisvastuu-urakointia, jossa sinä määrität tarpeesi ja me hoidamme kaiken työn, aina suunnittelusta toteutukseen. Tämä urakkamuoto lisää meidän vastuutamme urakoitsijana,  ja keventää sinun taakkaasi tilaajan roolissa. Tällä urakkamuodolla sinun on mahdollista saavuttaa merkittäviä kustannus- ja aikataulusäästöjä.

KVR-Urakka minimoi muuttujat ja maksimoi tehot

Olemme KVR-urakassa ainoa sopimuskumppanisi ja vastaamme koko hankkeesta, aina suunnittelusta projektin valmistumiseen saakka. KVR-urakka on nopeampi, kustannustehokkaampi, joustavampi ja ennen kaikkea helpompi tapa rakentamiseen. KVR-urakka ei sido sinun resurssejasi, mutta me taas saamme omat resurssimme käyttöön niin tehokkaasti kuin mahdollista.

Järjestämme talotekniikan KVR-urakassa myös kaikki tarvittavat muut työlajit ja varmistamme sujuvan yhteistoiminnan kaikkien urakoitsijoiden kesken.

Isot ja pienet talotekniikan työt korjausrakentamiseen sekä uudishankkeisiin yhdestä osoitteesta. Palvelemme sinua kaikissa talotekniikan tarpeissasi.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme