Ota yhteyttä

Vesijohdot ja viemäröinnit

Vesijohdot ja viemäröinnit korjaus- ja uudis­rakentamisen tarpeisiin

Teemme vesijohtojen sekä viemäreiden asennus- ja korjaustyöt, oli kyse sitten korjaus- tai uudisrakentamisen tarpeista. Hoidamme vesijohtoihin sekä viemäreihin liittyvät projektit ripeästi, tarkasti määräyksiä noudattaen ja asukkaiden sekä käyttäjien silmää miellyttäen.

Itsestään selvää, vaan ei aina selkeää

Jokaisessa rakennuksessa, jossa on vesipisteitä, tarvitaan myös toimivat vesijohdot ja viemäröinnit. Vesipiste on Suomessa monissa paikoissa itsestäänselvyys, mutta aina sitä ei ole saatu kovinkaan helposti tai yksinkertaisesti järjestettyä. Otamme mutkikkaatkin putkiprojektit kokemuksella hoitaaksemme ja tuomme vesijohtosi ja viemärisi nykyajan vaatimusten tasolle.

Saneerausta ja uudisrakentamista

Kokeneet putkiasentajamme ja asiantunteva työnjohtomme yhdessä varmistavat, että työnlaatu on aina tehty parhaalla mahdollisella tavalla. Saneeraamme tarvittaessa tai uudispuolella rakennamme koko kiinteistön vesi- ja viemärijärjestelmän aina tonttiliittymistä asti.

Isot ja pienet talotekniikan työt korjausrakentamiseen sekä uudishankkeisiin yhdestä osoitteesta. Palvelemme sinua kaikissa talotekniikan tarpeissasi.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme