Uutinen

Esa Luhtanen osakkaaksi ja työnjohtajaksi Respect Talotecille

11.12.2020

Respect Talotec on saanut kiinnitettyä riveihinsä Esa Luhtasen, joka tulee yritykseen sekä osakkaaksi että työnjohtajaksi. 36-vuotias Luhtanen valmistui vuonna 2009 Metropoliasta tuotantopainotteiseksi LVI-insinööriksi ja on ehtinyt työurallaan olemaan monessa mukana.

Monenlaisia projekteja Putkiset Oy:n riveissä

Ennen Respect Talotecille siirtymistään Luhtanen työskenteli 15 vuotta Putkiset Oy:n palveluksessa työnjohtajana ja projektipäällikkönä. Luhtanen tuo Putkiset Oy:n vuosilta mukanaan runsaasti kokemusta erilaisista LVI-alan projekteista. Hän toimi KVV vastaavana muun muassa Helsingin Käpylän molempien niin sanottujen käärmetalojen peruskorjauksissa, jotka tunnetaan valtakunnallisesti merkittävinä hankkeina.

Alaa edistävää ajattelua

Luhtasen arkeen Respect Talotecilla kuuluu työnjohdon tehtävien lisäksi tarjouslaskentaa. Hän odottaa innolla sitä, miten uusien työkuvioiden tuoma positiivinen virinä koko työporukan keskuudessa tulee näkymään kentällä.

”Lähden todella suurella innolla mukaan Respect Taloteciin. Meillä on kasassa hyvä ja kokenut työporukka, jolla on kovat mutta realistiset tavoitteet kasvulle. Putkiset Oy:n riveissä sain paljon kokemusta ja opin yhden talon työskentelykulttuurin, jossa ei sinänsä ollut mitään vikaa. Pidän kuitenkin Respect Talotecin alaa edistävästä tavasta ajatella ja hieman kyseenalaistaa totuttuja käytäntöjä.”

Asiakas voittaa

Asiakkaan suuntaan Luhtanen uskoo Respect Talotecin riveissä vallitsevan toimintakulttuurin näkyvän erityisesti parempana palveluna ja asiakkaan huomioimisena.

”Kilpailu on nykyään todella kovaa ja asiakkaalla on kaikki tieto saatavillaan, joten huono ja hankala kokemus tarkoittaa asiakkaan menettämistä kilpailijalle. Sen takia meidänkin tulee ajatella työtämme entistä enemmän nykyaikaisena palveluna, eikä vain yksittäisinä suorituksina tai tuotteina.”

Luhtanen aloitti työnsä Respect Talotecilla joulukuun alussa.