Uutinen

Respect Talotec Oy on perustettu – uutta virtaa talotekniikkaan

1.12.2020

Respect Projectin viime vuosien hankkeet ovat sisältäneet runsaasti talotekniikkaa. Tärkeänä osana yrityksen pyrkimyksiä on yhteistyön parantaminen ja asioiden tekeminen paremmin kautta linjan – työlajista riippumatta. Töiden yhteensovittaminen ja vastuun kantaminen ovat aiheuttaneet useasti keskustelua. Miten rima saadaan ylemmäksi ja kuinka hyvää saataisiin vieläkin paremmaksi? Otimme ratkaisevan askeleen, kun Respect Project päätti alkaa toteuttamaan talotekniikan palveluja itse. Harppaus talotekniikkaurakointiin tapahtui joulukuussa 2020, kun Respect Talotec Oy näki päivänvalonsa.

Talotekniikkaa vahvalla tiimillä

Respect Talotec Oy työllistää tällä hetkellä yli 10 talotekniikan rautaista ammattilaista ja tiimi kasvaa kovaa vauhtia. DI Mikko Hirvonen siirtyi Respect Projectin kehitysjohtajan tehtävistä Talotecin toimitusjohtajan tehtäviin. LVI-insinööri Esa Luhtanen vetää Talotecin urakointipuolta käsittäen isommat korjausrakentamisen ja uudispuolen työmaat. LVI-teknikko Marko Mäkelä tuo oman yli 35 vuoden kokemuksensa Taloteciin ja vastaa korjaus- ja huoltopalveluista. Markon tontille kuuluu myös kaikki lämmitykseen ja lämmönjakoon liittyvä urakointi. Respect Talotec Oy:n toimiva johto on osakkaina yrityksessä.

Kaikki putkesta

Respect Talotec Oy urakoi kaikenlaiset ja -kokoiset putkistoihin sekä ilmanvaihtojärjestelmiin liittyvät työt. Pystymme käytännössä tekemään kaikki putkiin liittyvät työt, riippumatta siitä, mitä putkissa liikkuu. Kokeneelta tiimiltä onnistuu haastavammat ja hieman erikoisemmatkin työt. Teknisen taidon lisäksi tavoitteenamme on tuoda uutta palveluasennetta ja ratkaisukykyä asiakkaan tarpeisiin. Verkkosivuiltamme löydät kattavasti lisätietoa yrityksestämme ja palvelutarjonnastamme.