Uutinen

Respect Talotec uusitulla kaivukalustolla kohti kesää

12.4.2022

Respect Talotecilla löytyy urakoihin tarvittava kaivukalusto omasta takaa ja vahvalla maanrakennusosaamisella varustettu miehistö työmaiden kaivutöiden tekemiseen. Kevät tietääkin linjasaneerausprojektien osalta myös kaivutöiden lisääntymistä. 

Kevään tuloon ollaankin nyt Talotecilla valmiimpia, sillä talven aikana on tehty investointeja sekä kaivukalustoon, että miehistön kehittämiseen. 

Linjasaneerausurakat työllistävät kaivukalustoa

Eniten Talotecin kaivukalustoa työllistävät isot linjasaneerausurakat, joiden yhteydessä uusitaan myös pihan asfaltoinnit ja tekniikka. Tarkemmin työt sisältävät yleensä jäte- ja sadevesiviemäreihin liittyviä kaivutöitä sekä tonttivesijohtojen uusimisia. Myös pihojen sähköistämiseen ja sähkömuutoksiin liittyvät työt vaativat kaivautumista maanpinnan alle. Nyt tehdään esimerkiksi paljon kaapelointireittejä sähköautojen latauspisteille.  

Kokonaisvaltainen urakoitsija tuo etuja kaikille osapuolille

Kaivukaluston löytyminen omasta takaa tuo etua projektien kaikille osapuolille. Talotec pystyy tarjoamaan osaamistaan projekteihin kokonaisvaltaisemmin. Tämä tuo etua muun muassa työmaiden suunnitteluun ja työn johtamiseen, sillä resurssit projektien vaatimiin kaivutöihin ovat varmasti saatavilla. Ne voidaan myös aikatauluttaa joustavasti työmaan muiden työvaiheiden kanssa. Asiakkaalle tämä näkyy sujuvuutena sekä tehokkuutena työmailla. Oma kaivukalusto tuo etua myös tilanteissa, joissa esimerkiksi maanalaisen vesijohdon vuotoon tulee reagoida äkillisesti.

Kaivukalustoon ja -miehistöön on investoitu

Kaivinkoneiden määrää on talven aikana lisätty ja olemassa olevaa kalustoa on myös modernisoitu sekä huollettu tulevan kesän koitoksia kestäväksi. Myös miehistöä on rekrytoitu ja koulutettu ja näin pidetty huolta siitä, että työmailla palveleva kaivuhenkilöstö on entistäkin osaavampaa ja ammattitaitoisempaa.  

Talotec pystyy toimittamaan ketterästi kaikenkokoiset kaivutyöt omakotitaloista isoihin kerrostalokohteisiin. Hyvän verkostomme avulla maanrakennustyöt onnistuvat avaimet käteen -periaattella vihertöitä ja asfaltointeja myöten.