Uutinen

Työt Kilvessä aloitettiin maaliskuun alussa

10.3.2021

Asunto-osakeyhtiö Kilpi sijaitsee Helsingin Kalliossa. Vuonna 1938 rakennetussa kerrostalossa on seitsemän kerrosta ja yhteensä yhteensä 87 asuntoa.

Viemäreitä uusitaan ja sukitetaan

Teemme taloyhtiöön linjasaneerauksen, jossa talon näkyvillä olevat viemärit vaihdetaan ja pohja- sekä pystyviemärit sukitetaan. Myös talon vesijohtonousut tehdään kokonaan uusiksi ja vesijohdot päivitetään vastaamaan nykyajan vaatimuksia etäluettavine mittareineen.

Rakennuksen talotekniikka vastaamaan nykyajan vaatimuksia

Työt Kilvessä aloitettiin maaliskuun alussa noin kuukauden ajan kestävällä kellarin vesi- ja viemärirunkojen uusimisella, jonka jälkeen siirrytään vesijohtonousujen uusimiseen. Asuntojen työt aloitetaan sukitustyön jälkeen, arviolta kesäkuun alussa. Projekti kestää kokonaisuudessaan noin vuoden ja sen on määrä valmistua maaliskuussa 2022.

LVI-työpäällikkö Esa Luhtanen odottelee innostuneena, että saa herätettyä vanhan ja arvokkaan rakennuksen talotekniikan vastaamaan nykyajan vaatimuksia.
”Näin vanhan rakennuksen saneeraukseen tuo erityistä mielenkiintoa se, että vuosien varrella on ehditty jo tekemään paljon erilaisia korjauksia, eikä niitä välttämättä ole dokumentoitu”