Ota yhteyttä

Kaukolämpö­työt

Kaukolämpö­työt yhteistyössä energia­yhtiöiden kanssa

Kaukolämpö on Suomen yleisin rakennusten lämmitysmuoto. Kaukolämpöasiakkaille toimitetaan lämpöä kaukolämpöverkossa kiertävän kuuman veden tai kuuman vesihöyryn avulla. Asiakas voi käyttää kaukolämpöä tilojen ja käyttöveden lämmittämiseen sekä muihin lämmitystarpeisiinsa.  Kaukolämpöä tuotetaan voimalaitoksissa, jotka on optimoitu sähkön ja lämmön yhteistuotantoon. Kaukolämpö on hyvä ratkaisu, sillä se on energiatehokas, edullinen ja toimitusvarma. Meiltä voit tilata rakennuksenne kaukolämpöpaketin uusimisen tai uudiskohteisiin kaukolämpölaitteiston asennuksen. Suoritamme kaukolämpöön liittymiseen tarvittavat putkityöt ja teemme myös aluelämpöputkituksia.

 

Kaukolämpötöihin vaadittavat luvat ja osaaminen

Meiltä löytyy kaukolämpöön liittyviin töihin tarvittavat luvat ja henkilöstöllämme on pitkä kokemus kaukolämpötöihin liittyen. Teemme tarvittavat putkistojen koepaineet.  Laadimme aina vaaditut ladunvarmistusdokumentit ja tarkastusasiakirjat. Voit kääntyä puoleemme kaikissa kaukolämpöön liittyvissä asioissa. Toteutamme projektit yhteistyössä paikallisen energiayhtiön kanssa. Oman kalusto kaivutöissä mahdollistaa lämmitykseen liittyvien kaivutöiden joustavan toteuttamisen.

Isot ja pienet talotekniikan työt korjausrakentamiseen sekä uudishankkeisiin yhdestä osoitteesta. Palvelemme sinua kaikissa talotekniikan tarpeissasi.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme