Ota yhteyttä

Talo­tekniikka­urakointi

Talotekniikka­urakointia kokonais­valtaisella otteella

Olemme ammattitaitoinen ja luotettava talotekniikkaurakoinnin kumppanisi. Toteutamme urakoita laajalla skaalalla, oli kyse sitten korjausrakentamisen tai uudisrakentamisen projekteista. Tarjoamme kaiken käyttövesijohtoihin, viemäröinteihin, ilmanvaihtoon, lämmitykseen sekä jäähdytykseen liittyvän palvelun. Laaja-alaisen osaamisemme ansiosta voimme ottaa vastuullemme myös laajempia kokonaisuuksia.

Kokemuksella ja ammattitaidolla päätoteuttajaksi

Toimimme talotekniikan projekteissa sujuvasti päätoteuttajan roolissa. Riveistämme löytyy osaava ja kokenut henkilökunta vaativien hankkeiden johtamiseen. Pystymme ottamaan hoitaaksemme myös hankkeiden suunnittelun ja toteuttamaan talotekniikkaurakoita KVR-urakkana (kokonaisvastuu).

Hoidamme oman ruutumme yhteistyössä muiden urakoitsijoiden kanssa

Rakennustyömailla toimiminen on aina yhteistyötä. Pyrimme aina joustavuuteen ja saumattomaan yhteistyöhön muiden urakoitsijoiden kanssa. Usein työmaillamme on päätoteuttaja, ja talotekniikkaurakoitsija toimii aliurakoitsijana. Hoidamme oman ruutumme ammattitaidolla ja joustavasti annetussa aikataulussa. Autamme siten myös työmaan muita toimijoita menestymään.

Tutustu talotekniikka­urakoinnin palveluihin

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme